Κατάδυση εις μνήμη Χρήστου Μπαρούχα

( 6 Αξιολογήσεις ) 
chris sized6Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια απο τον τραγικό θάνατο του συνιδρυτή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής, Χρήστος Μπαρούχας. Οι παλαιοί συνδιασώστες θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ημέρα του μνημοσύνου, μια κατάδυση εις μνήμη του στο πηγάδι της Βουλιαγμένης όπου και υπάρχει "αναμνηστική" προειδοποιητική ταμπέλα στο όνομα του.
Όσοι θέλετε να τιμήσετε την μνήμη του φίλου, συνδιασώστη, δάσκαλου μπορείτε να έρθετε. Η συνάντηση θα γίνει 11:00 το πρωί στο 2ο λιμανάκι της Βουλιαγμένης.

Οδηγικό Πανηγύρι Σ.Ε.Ο.

( 2 Αξιολογήσεις ) 
1Την Κυριακή 9 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Οδηγικό Πανηγύρι, που οργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης στον κήπο της εστίας του.
Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, barbeque, σπιτικούς μεζέδες και μουσική.

Διαβάστε περισσότερα: Οδηγικό Πανηγύρι Σ.Ε.Ο.

BLUEzUKI to the rescue

( 1 Αξιολόγηση ) 

Μουσική εκδήλωση ΕΟΔ Αττικής

( 1 Αξιολόγηση ) 
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικης σας προσκαλεί να διασκεδάσετε μαζί μας στο πάρτυ που διοργανώνει στις 14 Απριλίου ωρα 22:00 στον πολυχώρο "Ενδορφίνη", Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο με ζωντανή μουσική απο το συγκρότημα "BLUEZUKI" και guest star τον Πέτρο Κουρτη με τα κρουστά.

Είσοδος 10€ για την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας.

bluezuki poster A3 web
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

blood Donor

AlertW

112 logo eng

amber banner