Εδώ και λίγο καιρό η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής ξεκίνησε την δημιουργία μιας ιστιοπλοϊκής ομάδας που απαρτίζετε από τα μέλη της.
Τα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον είναι αρκετά κάτι που μας χαροποίει ιδιαίτερα.
Στην πραγματοποίηση της ιδέας αυτής βοήθησε το μέλος μας Παντελής Μπαρουχας με την παραχώρηση ενός καθαρά αγωνιστικού σκάφους. (Ursus Minor - Mumm36)
Η ομάδα ειχε την ευκαιρία στις 18 έως της 20 Σεπτεμβρίου να αγωνιστεί στον αγωνα ΚΕΑ 2009 που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.
Η εκκίνηση του αγώνα εγινε την Παρασκευή το απόγευμα με τελικό προορισμό την Τζια και ενδιάμεση βαθμολογούμενη πόρτα στον Πάτροκλο. Το Σάββατο ηταν μέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας .Την Κυριακή το πρωί η ομάδα ξεκινησε με προορισμό την Αθήνα, με τερματισμό έξω από το Σούνιο.
Τα άτομα που συγκροτησαν την Ιστιοπλοϊκή Ομάδα της ΕΟΔ Αττικής για αυτόν τον αγώνα, είναι οι εξής:
ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 18:30 Συγκέντρωση κυβερνητών.
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009 16:00 Διαδρομή: ΦΑΛΗΡΟ ? ΚΕΑ (Με βαθμολογική πόρτα στον ΠΑΤΡΟΚΛΟ) Μήκος: 40 ν.μ. περίπου
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009 20:00 Απονομή 1ου σκέλους - Εκδηλώσεις
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 10:30 Διαδρομή: ΚΕΑ - ΒΟΥΛΑ Μήκος: 33 ν.μ. περίπου
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).