Οδηγικό Πανηγύρι Σ.Ε.Ο.

1Την Κυριακή 9 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Οδηγικό Πανηγύρι, που οργάνωσε το Τοπικό Τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης στον κήπο της εστίας του.
Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, barbeque, σπιτικούς μεζέδες και μουσική.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ), η οποία έστησε εναέριο πέρασμα (flying fox) πάνω από το ρέμα του Ποδονίφτη και μέσα στην αυλή του Τοπικού Τμήματος. Στο εναέριο πέρασμα συμμετείχαν  παιδιά όλων των ηλικιών και όχι μόνον, με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε επίδειξη απεγκλωβισμού θύματος απο την ομάδα κάθετου πεδίου της ΕΟΔ Αττικής στο ρέμα του Ποδονίφτη.

2 3 4
5 6 7
8 9 10
1112    
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner