Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Θεοτόκος"

logoΗ ΕΟΔ Αττικής σε μία ακόμη πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, βοήθησε με εθελοντές το ίδρυμα «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στην υλοποίηση της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης Γιορτής στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος για το 2012.

Με τη βοήθεια μας σε αυτή την εκδήλωση μπορέσαμε έμμεσα να προσφέρουμε χαρά και ικανοποίηση στους νέους του Κέντρου Θεοτόκος και παράλληλα στηρίξαμε τις προσπάθειες των ανθρώπων για εκπαίδευση και κοινωνική αποδοχή των ατόμων αυτών με τις "Ιδιαίτερες Ικανότητες".

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και ευκαιρία που μας δώσατε να βοηθήσουμε με την συμμετοχή μας, το έργο σας. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

DSC 7847 DSC 7848

Το Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός Ν.Π.Ι.Δ. το οποίο συστάθηκε το 1954 (ΒΔ 212 Τεύχος Α' 08/09/1954) και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο οργανισμός εξυπηρετεί παιδιά και εκπαιδευόμενους με Νοητική Υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές ανεπάρκειες, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους. Στα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου εσωτερικής λειτουργίας και διοίκησης του Ιδρύματος συγκαταλέγονται η δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων και η διοικητική αυτοτέλεια αυτού. Αποστολή του Ιδρύματος είναι η εκπαίδευση παιδιών και νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του ιδρύματος (Τηλ: 210 2310664 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

http://www.theotokos.gr/
http://facebook.com/theotokosfoundationΓενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner