Υποστήριξη και συμμετοχή στην Ημέρα Χαράς για όλη την οικογένεια: Make-A-Wish Ελλάδος.

1Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής υποστήριξε και συμμετείχε με μεγάλη χαρά στην εκδήλωση FamilyFunDay2013 (Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια 2013),που διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Golf της Γλυφάδας.

Κλιμάκιο της ομάδας μας, εξειδικευμένο στην προνοσοκομειακή φροντίδα και στη διαχείριση ατυχημάτων, ήταν παρόν στην εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και σε διαρκή ετοιμότητα προκειμένου να παράσχει  Α' Βοήθειες σε μικρούς και μεγάλους σε περίπτωση ανάγκης.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και με ανάλογες προσπάθειες, βοηθάμε να αλλάξει η ζωή των παιδιών που μας χρειάζονται, δίνοντάς τους μέσα από την πραγματοποίηση των Ευχών τους χαρά, ελπίδα και δύναμη!

2 3 4
5 6 7

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner