Μονοπάτι Παρνασσού 2009

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του αγώνα ορεινού τρεξίματος, 2ο Μονοπάτι Παρνασσού, η ΕΟΔ παρείχε τις υπηρεσίες της για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα 14 μέλη της ΕΟΔ Αττικής και 4 μέλη της ΕΟΔ Βοιωτίας, την Κυριακή 29/3/09, βρεθηκαν στον Παρνασσό, στην θέση Περδικόβρυση ώστε να καλύψουν προληπτικά ένα επικίνδυνο σημείο του αγώνα, όπου η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη και οι αγωνιζόμενοι έπρεπε να κατέβουν μία σάρα και να διασχίσουν στην κοίτη ενός φαραγγιού.
Τελικά η ομάδα, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να επέμβει, αφού και οι 160 διαγωνιζόμενοι πέρασαν στο σημείο χωρίς κανένα πρόβλημα.
Από τη μεριά μας θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας τόσο στους διαγωνισόμενους, που έτρεξαν σε ενα τόσο δύσκολο αγώνα, όσο και στην οργανωτική επιτροπή και το Δήμο της Αμφίκλειας για την αρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner