Η ΕΟΔ καλύπτει το 56ο Ράλλυ AΚΡΟΠΟΛΙΣ

Για μία ακόμα χρονιά ή ΕΛΠΑ αναθέτει στην ΕΟΔ την κάλυψη του Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, από διασωστικής πλευράς. Έτσι λοιπόν η ΕΟΔ Αττικής και η ΕΟΔ Αργολίδας θα καλύψουν το 56ο Ράλι Ακρόπολις με συνολικά 18 ομάδες επέμβασης σε περίπτωση εκτροπής των αυτοκινήτων σε κάθετο ή δύσβατο πεδίο. Περισσότερα από 40 εκπαιδευμένοι εθελοντές θα στελεχώσουν τις ομάδες αυτές και θα συνεργαστούν, αν χρειαστεί με τα ασθενοφόρα και την πυροσβεστική που θα συμμετέχουν στην κάλυψη του αγώνα.

 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για όλους. Έχουν ήδη γίνει οι τεχνικές συσκέψεις, όπου καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης των ομάδων της διάσωσης. Την Τρίτη 8/6, θα γίνει σεμινάριο σχετικά με τις επικοινωνίες, την Τετάρτη 9/6 θα γίνει ειδικό σεμινάριο, στους χώρους του ΕΚΑΒ, από τον εντεταλμένο της FIA. Την ίδια ημέρα θα δοθεί ο εξοπλισμός και θα γίνει η τελική ενημέρωση των μελών μας, οπότε την Παρασκευή 12/6 η πρώτη ομάδα θα βρίσκεται από τις 6:00 στη θέση της στο Χαρβάτι για την πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner