Κάλυψη αγώνα "Ο Άθλος"

DSC 1920Την περίοδο 10 με 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο ΑΘΛΟΣ 1000 μιλίων από τρείς αθλητές. Ξεκίνησαν από το Ορμένιο του Έβρου και έφτασαν μέχρι τη Γαύδο. Η διαδρομή περιείχε ποδηλασία, ορειβασία, τρέξιμο Μαραθωνίου και διάπλου με ποδήλατο σε ειδική σχεδία. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε για να στηριχθεί οικονομικά η Φλόγα (σύλλογος γονέων που τα παιδιά τους πάσχουν από καρκίνο).

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετείχε στην κάλυψη μέρους του ΑΘΛΟΥ με δύο τετραμελείς ομάδες που συνόδευαν τους αθλητές.

 

Η πρώτη ομάδα, με δυο μηχανές, συνόδευσε τους αθλητές στην Κλασική διαδρομή του Μαραθώνιου της Αθήνας καθώς και στην διαδρομή τους από την Αθήνα έως την Κόρινθο τα ξημερώματα 14 προς 15 Αυγούστου.

DSC 0456 athlos5

Η δεύτερη ομάδα, με ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος, συνόδευσε τους αθλητές στη διαδρομή: Σκάλα Λακωνίας-Ελαφόνησο-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμο Χανίων-Παλαιοχώρα Χανίων-Γαύδος-Λιμάνι Χανίων. Η διαδρομή αυτή διήρκεσε 5 ημέρες, από 17 έως 21 Αυγούστου.

 

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές του ΆΘΛΟΥ για την προσπάθεια που έκαναν παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλες αυτές τις ημέρες.

 

Επιτροπή Σχεδιασμού & Επιχειρήσεων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner