Κάλυψη "Γυμναστική για Όλους-Win for life" και "Ηράκλειος Άθλος"

Το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Ιουνίου 2016, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής ανέλαβε την κάλυψη πρώτων βοηθειών στις γυμναστικές επιδείξεις «Γυμναστική για Όλους-Win for life», που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Aττικής, σε συνεργασία με το Ο.Α.Κ.Α και την Περιφέρεια Αττικής, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» και στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου αναλάβαμε την κάλυψη πρώτων βοηθειών στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ηράκλειος ΄Αθλος», που διεξήχθη στο όρος Ερύμανθος.

Στην κάλυψη των δύο διοργανώσεων συμμετείχαν συνολικά δεκαέξι (16), διασώστες, πιστοποιημένοι στην παροχή εξειδικευμένων πρώτων βοηθειών από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς (AHA,ERC,ECSI,NAEMT).

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του «Ηράκλειου Άθλου», το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, το Ο.Α.Κ.Α και την Περιφέρεια Αττικής για την άριστη συνεργασία.

13344788 864721306966928 8483547319896184421 n  oaka
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner