Αγνοούμενος στην Λίμνη Παραλίμνη

paralimni 26032014Την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 η Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής ενημερώθηκε από μέλος της ομάδας για την ύπαρξη αγνοούμενου στην Παραλίμνη, στο Μουρίκι Βοιωτίας. Αμέσως η Επιτροπή προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και επικοινώνησε με το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας.

Το ίδιο βράδυ ζητήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η συνδρομή δυτών της ΕΟΔ Αττικής, ώστε να επιχειρήσουν μαζί με το προσωπικό της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Η ΕΟΔ Αττικής απέστειλε 5μελές κλιμάκιο εξειδικευμένο στην Υποβρύχια & Επιφανειακή Έρευνα & Διάσωση στο Υγρό Στοιχείο για να συνδράμουν στις έρευνες. Η ομάδα επιχείρησε το μεσημέρι της Τετάρτης, διεξάγοντας έρευνες σε διάφορα σημεία της Παραλίμνης, ακολουθώντας τις εντολές και οδηγίες του υπεύθυνου αξιωματικού της Πυροσβεστικής, ο οποίος ηγήθηκε της όλης έρευνας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος για την άριστη συνεργασία.

Επιτροπή Σχεδιασμού & Επιχειρήσεων
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INTREPID

Intrepid

 

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INTREPID της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner