Επιφυλακή 30-31/12 και 5-7/1

Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής λαμβάνονας υπόψιν της τα Δελτία Ακραίων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας καθώς και την ενημέρωση απο την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έθεσε σε Αυξημένη Επιφυλακή τα μέλη της για τις περιόδους 30-31 Δεκεμβρίου 2014 και 5-7 Ιανουαρίου 2015.

 

Υπήρχε διαθέσιμη επιχειρησιακή ομάδα με τετρακίνητο όχημα και κατάλληλο εξοπλισμό για κίνηση σε χιονισμένο πεδίο. Η ομάδα πραγματοποίησε απεγκλωβισμό οχήματος απο τα χιόνια στην Πεντέλη και βοήθησε το έργο της αστυνομίας στο κλείσιμο δρόμων στη περιοχή της Πεντέλης.

                      

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής ευχαριστεί τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής για την άριστη συνεργασία.

           

Επιτροπή Σχεδιασμού & Επιχειρήσεων

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INTREPID

Intrepid

 

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INTREPID της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner