Διασωση απο αναβατήρες Χιονοδρομικού

Την Κυριακή 07/12/08 πραγματοποιήσε ΕΟΔ Αττικής σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων η εκπαίδευση στη διάσωση από αναβατήρες χιονοδρομικού.

Έγινε παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία που εφαρμόζει το ΧΚΚαλαβρύτων , και εξάσκηση στην ανάβαση του διασώστη στον πυλώνα και στην καθέλκυση του εγκλωβισμένου από τόν αναβατήρα.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο κος Κ. Σπανός Τεχνικός Διευθυντής του ΧΚΚ και η κα Μ. Λουραντάκη υπέυθυνη ασφαλείας του ΧΚΚ, και οι δύο μέλη της ΕΟΔ Αττικής.

Την παρακολούθησαν εκτός απο τα 15 μέλη της ΕΟΔ Ατικής, 4 μέλη της ΕΟΔ ΑΧαϊας, 7 μέλη της ΕΟΔ Αιγιαλλειας και Καλαβρύτων και 8 μέλη της νεοσύστατης ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ακράτας.

 

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner