Ευχαριστήρια Diver's World

divers worldΗ Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής - Hellenic Rescue Team of Attica ευχαριστεί την εταιρεία Diver's World - Underwater Professional Services - Antzoulis "Αντζουλής Δ.&Σ. ΟΕ"για την πολύχρονη συνεισφορά τους στο έργο της ομάδας.

Η παραχώρηση εξειδικευμένου εξοπλισμού για υποβρύχιες επιχειρήσεις, η καίρια συμβολή τους σε εκπαιδευτικά θέματα, καθώς και η συστηματική βοήθεια με εξειδικευμένο προσωπικό στα περιστατικά έρευνας και διάσωσης, που συμμετείχε η ΕΟΔΑ, την έχουν αναδείξει ως το μεγαλύτερο χορηγό και υποστηρικτή του έργου της ομάδας.

Η ΕΟΔ Αττικής και η εταιρεία "Αντζουλής Δ.&Σ. Ο.Ε" έχουν πολυεπίπεδη και άριστη συνεργασία που συμβάλλει στην παραιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων της ομάδας για εξειδικευμένες επιχειρήσεις υποβρύχιας έρευνας.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner