Η ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. χορηγος της ΕΟΔ Αττικής

attica

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής σφραγίζει 10 χρόνια δράσης. Χρόνια, προσπάθειας, εκπαίδευσης, άσκησης, δράσης, επίπονης δουλειάς, δικαιώνονται με την συμμετοχή μας σε πολλαπλές επιχειρήσεις διάσωσης.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε στο πλευρό μας, την «ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.» που με το έμπρακτο ενδιαφέρον της μας στηρίζει, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για την χορηγία της, προσφέροντας όχι μόνο ένα χρηματικό ποσό για την απόκτηση, ενός οχήματος 4Χ4 ώστε να είναι ποιο εφικτή και άμεση η πρόσβασή μας στο εκάστοτε πεδίο επιχείρησης, άσκησης - εκπαίδευσης, αλλά επίσης στην κάλυψη των πάγιων ετήσιων εξόδων του αυτοκινήτου καλύπτοντας τέλη κυκλοφορίας κ ασφάλεια.

Η στήριξη της «ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.» που είναι αρωγός των προσπαθειών μας, είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως επίσης και για το εθελοντικό έργο που επιτελούμε.