Η ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. χορηγος της ΕΟΔ Αττικής

attica

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής σφραγίζει 10 χρόνια δράσης. Χρόνια, προσπάθειας, εκπαίδευσης, άσκησης, δράσης, επίπονης δουλειάς, δικαιώνονται με την συμμετοχή μας σε πολλαπλές επιχειρήσεις διάσωσης.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε στο πλευρό μας, την «ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.» που με το έμπρακτο ενδιαφέρον της μας στηρίζει, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για την χορηγία της, προσφέροντας όχι μόνο ένα χρηματικό ποσό για την απόκτηση, ενός οχήματος 4Χ4 ώστε να είναι ποιο εφικτή και άμεση η πρόσβασή μας στο εκάστοτε πεδίο επιχείρησης, άσκησης - εκπαίδευσης, αλλά επίσης στην κάλυψη των πάγιων ετήσιων εξόδων του αυτοκινήτου καλύπτοντας τέλη κυκλοφορίας κ ασφάλεια.

Η στήριξη της «ATTICA ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.» που είναι αρωγός των προσπαθειών μας, είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως επίσης και για το εθελοντικό έργο που επιτελούμε.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner