Υποστήριξη και συντήρηση του οχήματος της ΕΟΔΑ απο την εταιρία Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ

fnp5v2xx

Στα πλαίσια της υποστήριξης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικης, το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά συνέβαλλε στο να βρεθεί τεχνική υποστήριξη σε νεοαποκτηθέν όχημα της ομάδας, το οποίο και θα καλύψει τις επιχειρήσεις της. Το συγκεκριμένο όχημα είναι ένα 2λιτρο Frontera 4Χ4 της Opel.

Είναι δε άξιο προσοχής να σημειώσουμε την ένθερμη από την πρώτη στιγμή- αποδοχή της τεχνικής υποστήριξης του εν λόγω οχήματος από τον κ. Δημήτρη Πετρόπουλο, ο οποίος μάλιστα εκδήλωσε και την επιθυμία του να ενταχθεί άμεσα στους εθελοντές της ομάδας.

Το νεο αποκτηθέν Opel Frontera 4x4 αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για δύσκολες αποστολές, σαν αυτές που καλείται να φέρει εις πέρας η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1988 και έκτοτε στεγάζεται στον Αγ.Δημήτριο (ΜΠΡΑΧΑΜΙ). Το 2005 η εταιρία έγινε επίσημο μέλος του δικτύου ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ της GM HELLAS SA.

sunergasia car eoda petropoulos