Υποστήριξη και συντήρηση του οχήματος της ΕΟΔΑ απο την εταιρία Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ

fnp5v2xx

 

Στα πλαίσια της υποστήριξης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικης, το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά συνέβαλλε στο να βρεθεί τεχνική υποστήριξη σε νεοαποκτηθέν όχημα της ομάδας, το οποίο και θα καλύψει τις επιχειρήσεις της. Το συγκεκριμένο όχημα είναι ένα 2λιτρο Frontera 4Χ4 της Opel.

Είναι δε άξιο προσοχής να σημειώσουμε την ένθερμη από την πρώτη στιγμή- αποδοχή της τεχνικής υποστήριξης του εν λόγω οχήματος από τον κ. Δημήτρη Πετρόπουλο, ο οποίος μάλιστα εκδήλωσε και την επιθυμία του να ενταχθεί άμεσα στους εθελοντές της ομάδας.

Το νεο αποκτηθέν Opel Frontera 4x4 αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για δύσκολες αποστολές, σαν αυτές που καλείται να φέρει εις πέρας η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Η Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1988 και έκτοτε στεγάζεται στον Αγ.Δημήτριο (ΜΠΡΑΧΑΜΙ). Το 2005 η εταιρία έγινε επίσημο μέλος του δικτύου ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ της GM HELLAS SA.

 

sunergasia car eoda petropoulos

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner