Η PRIMΑ MOTORS στηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής

ssangyong

Η εταιρεία Prima Motors A.E., επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Ssangyong στην Ελλάδα, παραχώρησε την χρήση ενός τετρακίνητου οχήματος  Ssangyong Rexton, (2.700 κυβικών - 186 ίππων) στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών της κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, εντοπισμού και διάσωσης στις οποίες συμμετέχει.

Επίσης το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί για της ανάγκες της ΕΟΔ Αττικής στην κάλυψη του 56ο Ράλι Ακρόπολις. Η ΕΟΔ Αττικής για μία ακόμη χρονιά θα καλύψει το 56ο Ράλι Ακρόπολις με συνολικά 18 ομάδες έγκαιρης επέμβασης. Περισσότεροι από 40 εκπαιδευμένοι εθελοντές θα στελεχώσουν τις ομάδες αυτές και θα συνεργαστούν με τους συντελεστές του αγώνα, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική όπου χρειασθεί.

Η Prima Motors είναι μια ακόμη μεγάλη εταιρία που αναγνωρίζει τη σημαντική  συνεισφορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής και το αποδεικνύει έμπρακτα ενισχύοντας την προσπάθεια των μελών της.

ssanyong 2009 rally acropolis 114
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner