Η PRIMΑ MOTORS στηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής

ssangyong

Η εταιρεία Prima Motors A.E., επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Ssangyong στην Ελλάδα, παραχώρησε την χρήση ενός τετρακίνητου οχήματος  Ssangyong Rexton, (2.700 κυβικών - 186 ίππων) στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών της κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας, εντοπισμού και διάσωσης στις οποίες συμμετέχει.

Επίσης το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί για της ανάγκες της ΕΟΔ Αττικής στην κάλυψη του 56ο Ράλι Ακρόπολις. Η ΕΟΔ Αττικής για μία ακόμη χρονιά θα καλύψει το 56ο Ράλι Ακρόπολις με συνολικά 18 ομάδες έγκαιρης επέμβασης. Περισσότεροι από 40 εκπαιδευμένοι εθελοντές θα στελεχώσουν τις ομάδες αυτές και θα συνεργαστούν με τους συντελεστές του αγώνα, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική όπου χρειασθεί.

Η Prima Motors είναι μια ακόμη μεγάλη εταιρία που αναγνωρίζει τη σημαντική  συνεισφορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής και το αποδεικνύει έμπρακτα ενισχύοντας την προσπάθεια των μελών της.

ssanyong 2009 rally acropolis 114