Χορηγία ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε., 2013

index logo elastrakΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε πλέον στο πλευρό μας, την «ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε.» που με το έμπρακτο ενδιαφέρον της μας στηρίζει, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε θερμά, για την δωρεά/χορηγία των τεσσάρων νέων ελαστικών για το όχημα της ΕΟΔΑ, την εταιρεία "ΕΛΑΣΤΡΑΚ Α.Ε.", αρωγό των προσπαθειών μας και αντιπρόσωπο της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ελαστικών BRIDGESTONE και πολλών άλλων εταιρειών.

Η προσφορά αυτή, φανερώνει για μία φορά ακόμη, αγάπη και ενδιαφέρον για την εθελοντική δράση της ομάδας μας και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας, διότι ενισχύεται η προσπάθειά μας ώστε να διατηρείται το μοναδικό μας όχημα σε επιχειρησιακή κατάσταση.

Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία της ΕΛΑΣΤΡΑΚ και η νέα μας συνεργασία θα καρποφορήσει, σας ευχαριστούμε πολύ.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) σφραγίζει 14 χρόνια δράσης. Χρόνια, προσπάθειας, εκπαίδευσης, άσκησης, δράσης, επίπονης δουλειάς, δικαιώνονται με την συμμετοχή μας σε πολλαπλές επιχειρήσεις διάσωσης.

elastrak1 elastrak2 elastrak3