Χορηγία Active Point, 2013

logo active pointΗ εταιρεία «ActivePoint ΑEBE»  στηρίζει για άλλη μία χρονιά το έργο της ομάδας μας και στέκεται στο πλευρό μας, σύμμαχος και είναι σύμβουλος εξοπλισμού και τεχνικών διάσωσης σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα. Με το έμπρακτο ενδιαφέρον της μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Την ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά/χορηγία των διασωστικών υλικών για την ομάδα μας,   ως αρωγό των προσπαθειών μας και αντιπρόσωπο της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ορειβατικών εξοπλισμών KONGItaly και πολλών άλλων κορυφαίων εταιρείων όπως: BEAL, GRIVEL, OSPREY, ODLO, LaSportiva κ.α..

Η προσφορά αυτή, φανερώνει για μία φορά ακόμη, αγάπη και ενδιαφέρον για την εθελοντική δράση της ομάδας μας και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, διότι ενισχύεται η προσπάθειά μας  ώστε να μπορούμε να εκπαιδευόμαστε και να παραμένουμε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία με την ActivePoint    θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια, σας ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε το εθελοντικό μας έργο στην παροχή  βοήθειας  στο κοινωνικό σύνολο σε καταστάσεις μαζικών καταστροφών, αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα, Έρευνα και Διάσωση σε Ορεινό πεδίο, Έρευνα και Διάσωση σε Υγρό Στοιχείο, Παροχή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι  ενέργειες μας εντάσσονται στους άξονες Πρόληψης- Αντιμετώπισης-Αποκατάστασης.