Χορηγία HILTI Ελλάς ΑΕΕ, 2013

( 13 Αξιολογήσεις )
1Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία HILTI ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, με τα παγκοσμίου φήμης προΐόντα και υπηρεσίες, αρωγό της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης Αττικής για την δωρεά/χορηγία των υλικών (αγκύρια και τρυπάνια) για το εθελοντικό έργο της ομάδα μας. Πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η χορηγία αυτή ενισχύει την προσπάθεια μας ώστε να μπορούμε να εκπαιδευόμαστε, να κινούμαστε μέσα στα πλαίσια των κανόνων ασφαλείας, και να παραμένουμε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Χάρη σε όλους όσοι μας εμπιστεύονται καταφέρνουμε να συνεχίζουμε επι 14 χρόνια να προσφέρουμε και δρούμε ανεξάρτητα, με μοναδικό κριτήριο τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.

2 3
4 5

Με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία με την HILTI ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ  θα ευδοκιμήσει τα επόμενα χρόνια σε πολλούς τομείς, σας ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε το εθελοντικό μας έργο στην παροχή  βοήθειας  στο κοινωνικό σύνολο σε καταστάσεις μαζικών καταστροφών, αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα, Έρευνα και Διάσωση σε Ορεινό πεδίο, Έρευνα και Διάσωση σε Υγρό Στοιχείο, Παροχή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι  ενέργειες μας εντάσσονται στους άξονες Πρόληψης- Αντιμετώπισης-Αποκατάστασης.

Ελπίζουμε το σλόγκαν της εταιρείας HILTI: “Υπεροχή σε διάρκεια και απόδοση” να πραγματοποιηθεί αληθινό και στην δική μας νέα συνεργασία.