Χορηγία HILTI Ελλάς ΑΕΕ, 2013

1Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία HILTI ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, με τα παγκοσμίου φήμης προΐόντα και υπηρεσίες, αρωγό της Ελληνικής Ομάδα Διάσωσης Αττικής για την δωρεά/χορηγία των υλικών (αγκύρια και τρυπάνια) για το εθελοντικό έργο της ομάδα μας. Πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η χορηγία αυτή ενισχύει την προσπάθεια μας ώστε να μπορούμε να εκπαιδευόμαστε, να κινούμαστε μέσα στα πλαίσια των κανόνων ασφαλείας, και να παραμένουμε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Χάρη σε όλους όσοι μας εμπιστεύονται καταφέρνουμε να συνεχίζουμε επι 14 χρόνια να προσφέρουμε και δρούμε ανεξάρτητα, με μοναδικό κριτήριο τις ανάγκες του κάθε περιστατικού.

2 3
4 5

Με τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία με την HILTI ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ  θα ευδοκιμήσει τα επόμενα χρόνια σε πολλούς τομείς, σας ευχαριστούμε πολύ που βοηθάτε το εθελοντικό μας έργο στην παροχή  βοήθειας  στο κοινωνικό σύνολο σε καταστάσεις μαζικών καταστροφών, αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα, Έρευνα και Διάσωση σε Ορεινό πεδίο, Έρευνα και Διάσωση σε Υγρό Στοιχείο, Παροχή Ανθρωπιστικής Βοήθειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι  ενέργειες μας εντάσσονται στους άξονες Πρόληψης- Αντιμετώπισης-Αποκατάστασης.

Ελπίζουμε το σλόγκαν της εταιρείας HILTI: “Υπεροχή σε διάρκεια και απόδοση” να πραγματοποιηθεί αληθινό και στην δική μας νέα συνεργασία.
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner