Δελτίο Τύπου 26 Οκτ 2016

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το βράδυ, η Επιτροπή Σχεδιασμού & Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής ενημερώθηκε για την ακινητοποίηση οχήματος σε λασπώδες έδαφος, στην περιοχή Ραπεντώσα στην Πεντέλη.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα όχημα 4Χ4 της ομάδας με κλιμάκιο διασωστών, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ακινητοποιημένο όχημα με ασφάλεια.

Το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου, η Ομάδα ενημερώθηκε για την ύπαρξη 48χρονου αγνοούμενου στην ευρύτερη περιοχή του καταφυγίου Μπάφι στην Πάρνηθα.

Διασωστικό κλιμάκιο, με 7 μέλη και πλήρη εξοπλισμό για κίνηση σε ορεινό πεδίο,

συμμετείχε στις έρευνες, υπό τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, δίχως αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και του Πυροσβεστικού Σώματος για την άριστη συνεργασία.