Δελτίο Τύπου 23 Φεβ 2017

Το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής πραγματοποίησε τις εξής δράσεις : i) Υποστήριξη της Διάσωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Χειμερινής Αναρρίχησης, που διεξήχθη στο Παρνασσό το διήμερο 18-19/2. Η ομάδα απέστειλε κλιμάκιο εξειδικευμένων διασωστών της ειδικότητας Χειμερινού Βουνού του Χερσαίου Τομέα με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό. ii)Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών της εκδήλωσης «FirstLegoLeague», παγκόσμια διοργάνωση ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά από 9 έως 16 ετών, που διεξήχθη τη Κυριακή 19/2 στο Ϊδρυμα Ευγενίδου. Η Ομάδα απέστειλε 4μελές κλιμάκιο διασωστών πιστοποιημένων στη παροχή Πρώτων Βοηθειών από διεθνείς οργανισμούς. iii)Ενημερωτική παρουσίαση παροχής Πρώτων Βοηθειών στα μέλη της: «Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού (ΠΟΥ)», που διεξήχθη τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στα γραφεία μας. Τα μέλη της ΠΟΥ είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική εξάσκηση στις τεχνικές που παρουσιάστηκαν καθώς και να επιλύσουν κάθε απορία τους για την παροχή βασικών πρώτων βοηθειών στην ύπαιθρο. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης, τη διοργάνωση του FirstLegoLeague και την Περιπατητική Ομάδα Υμηττού για την άριστη συνεργασία. Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής