Δελτίο Τύπου 23 Φεβ 2017

Το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής πραγματοποίησε τις εξής δράσεις : i) Υποστήριξη της Διάσωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Χειμερινής Αναρρίχησης, που διεξήχθη στο Παρνασσό το διήμερο 18-19/2. Η ομάδα απέστειλε κλιμάκιο εξειδικευμένων διασωστών της ειδικότητας Χειμερινού Βουνού του Χερσαίου Τομέα με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό. ii)Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών της εκδήλωσης «FirstLegoLeague», παγκόσμια διοργάνωση ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά από 9 έως 16 ετών, που διεξήχθη τη Κυριακή 19/2 στο Ϊδρυμα Ευγενίδου. Η Ομάδα απέστειλε 4μελές κλιμάκιο διασωστών πιστοποιημένων στη παροχή Πρώτων Βοηθειών από διεθνείς οργανισμούς. iii)Ενημερωτική παρουσίαση παροχής Πρώτων Βοηθειών στα μέλη της: «Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού (ΠΟΥ)», που διεξήχθη τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στα γραφεία μας. Τα μέλη της ΠΟΥ είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική εξάσκηση στις τεχνικές που παρουσιάστηκαν καθώς και να επιλύσουν κάθε απορία τους για την παροχή βασικών πρώτων βοηθειών στην ύπαιθρο. Ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης, τη διοργάνωση του FirstLegoLeague και την Περιπατητική Ομάδα Υμηττού για την άριστη συνεργασία. Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner