Δελτίο Τύπου 14 Ιουνίου 2017

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου 2017, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής πραγματοποίησε κάλυψη πρώτων βοηθειών του αγώνα «SeajetsAcropolisRally» και του αγώνα ορεινού τρεξίματος «Ηράκλειος Άθλος» που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και στο όρος Ερύμανθος αντίστοιχα.

Στον αγώνα «SeajetsΑκρόπολις Ράλλυ», η Ομάδα κάλυψε κάθε ημέρα δύο ειδικές διαδρομές, με κλιμάκιο 8 διασωστών, ειδικά εκπαιδευμένων και με πλήρη εξοπλισμό, για εξασφάλιση πρόσβασης με χρήση σχοινιών σε πεδίο μεσαίας και μεγάλης κλίσης.

Στον «Ηράκλειο Άθλο», η Ομάδα συμμετείχε με κλιμάκιο 6 διασωστών με πλήρη εξοπλισμό και κάλυψε δύο σημεία της ορεινής διαδρομής.

Όλοι οι διασώστες είναι πιστοποιημένοι στην παροχή Πρώτων και Εξειδικευμένων Βοηθειών από διεθνείς οργανισμούς (AHA, ECSI, ERC, NAEMT).

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων καθώς και το προσωπικό της διοργάνωσης "SeajetsAcropolisRally" για την άριστη συνεργασία.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INTREPID

Intrepid

 

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INTREPID της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner