Υποστηρικτές & Χορηγοί

Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα είναι ακόμα, μια ακριβή και πολυέξοδη υπόθεση για όσους θέλουν να προσφέρουν πραγματικό και ουσιαστικό έργο. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής εδώ και χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όσους κινδυνεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς όμως ποτέ να ζητήσει κανένα οικονομικό όφελος ως αντάλλαγμα. Η επιτυχία κάθε επιχείρησης διάσωσης είναι η ανταμοιβή μας.
Στην προσπάθειά μας για άμεση ανταπόκριση στην επόμενη κρίση που θα ξεσπάσει κάπου στον πλανήτη, αλλά και για να εξασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον σε χιλιάδες ανθρώπους, έχουμε ανάγκη και τη δική σας υποστήριξη.

Από το 1999, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής αναπτύσσεται σταθερά, με στρατηγική και όραμα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής ως Μη Κερδοσκοπική Εθελοντική/Οργάνωση βασίζεται στην οικονομική υποστήριξη των μελών της υπό τη μορφή της ετήσιας συνδρομής και στις χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών, για τη διεκπεραίωση του έργου της.

Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε και εσείς στον εθελοντικό μας σκοπό, αυτό μπορεί να γίνει είτε καταθέτοντας ένα οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον αριθμό του λογαριασμού τραπέζης της ομάδας μας, είτε προσφέροντας χρήσιμο εξοπλισμό για τις επιχειρήσεις μας.

 

ALPHA BANK: 147002002005622

IBAN: GR87 0140 1420 1470 0200 2005 622

 

Δίπλα μας στάθηκαν αρκετοί που αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και συνεργάτες μας, που έμπρακτα στηρίζουν το έργο και της δραστηριότητες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας παρέχουν την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή τους.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε κι εσείς υποστηρικτές (χορηγοί) της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, πατήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 


 

 

 


 

SNF Logo 
MSFT logo png2
hss
vanrent LOGO
idrima-anna-maria astir
 
dias
HILTI Logo RGB copy Active Point Logo tif 2010-07-02 copy
 Clean Green Logo
  index logo elastrak
 STOP AEBE
  Logo Telchines
   
   
   
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

blood Donor

AlertW

112 logo eng

amber banner