Τα μέλη


members

Σήμερα, η Eλληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής αριθμεί περισσότερα από 500 ειδικευμένα μέλη. Άντρες και γυναίκες, εθελοντές όλοι, από 18 χρονών και άνω, άρτια εκπαιδευμένοι, που προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε παραστεί ανάγκη στο κοινωνικό σύνολο και όποτε ζητηθεί από την Πολιτεία. Mέλος στην oμάδα μας μπορεί να γίνει η/ο καθένας εφόσον το επιθυμεί, με ή χωρίς εμπειρία στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται το σωματείο, αλλά με διάθεση για ανάπτυξη γνώσεων, ικανοτήτων και εμπειριών από τη μια πλευρά και δέσμευση για εθελοντική εργασία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο από την άλλη.

Ο καλύτερος τρόπος να ενημερωθείτε για την αμιγώς εθελοντική ομάδα μας, το έργο και τις δραστηριότητες της, καθώς και τον τρόπο να γίνετε μέλη, είναι να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας στην οδό Δημοκρατίας 59, Παλαιό Φάληρο (πλησίον σταθμού τράμ Αμφιθέας). Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη απο τις 20:00 - 22:00, με εξαίρεση γιορτές και αργίες.

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
IKAR-CISA
International Maritime Rescue Federation
INSARAG
IRO DOGS

Αφιέρωμα:

Η ΕΟΔ στην Ελλάδα

Ενημερωτικά Δελτία

Διαλέξτε μια λίστα για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση, εισάγετε το όνομα σας και το email και πατήστε "Εγγραφή"
Σύντομα θα λάβετε email για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

Choose Language

Κάντε κλικ για τα Επίπεδα Επιφυλακής & Ετοιμότητας

CURSOR logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα CURSOR της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

FASTER logo small

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα FASTER της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INGENIOUS logo small

 

 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INGENIOUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

INTREPID

Intrepid

 

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα INTREPID της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

blood Donor

Scent EODA

Το Scent είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αφορά τη συμμετοχή των πολιτών στην παρακολούθηση του περιβάλλοντος και τους επιτρέπει να γίνουν τα «μάτια» των πολιτικών ιθυνόντων. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Προγράμματος Πλαισίου για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ορίζοντας 2020).

AlertW

112 logo eng

amber banner