Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Υποστηρικτές & Χορηγοί

Ο εθελοντισμός στην Ελλάδα είναι ακόμα, μια ακριβή και πολυέξοδη υπόθεση για όσους θέλουν να προσφέρουν πραγματικό και ουσιαστικό έργο. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής εδώ και χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όσους κινδυνεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς όμως ποτέ να ζητήσει κανένα οικονομικό όφελος ως αντάλλαγμα.

Η επιτυχία κάθε επιχείρησης διάσωσης είναι η ανταμοιβή μας.

Η ΕΟΔΑ βασίζεται στην οικονομική υποστήριξη των μελών της υπό τη μορφή της ετήσιας συνδρομής και στις χορηγίες ευαισθητοποιημένων πολιτών και εταιριών, για τη διεκπεραίωση του έργου της. Μία απλή οικονομική συνεισφορά εχει τεράστια σημασία για εμάς αφού κάθε επιχείρηση διάσωσης εχεί έξοδα τα οποία καλύπτονται εξ ολοκλήρου απο το ταμείο της ομάδας. Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε και εσείς για το έργο μας, αυτό μπορεί να γίνει είτε καταθέτοντας ένα χρηματικό ποσό στον αριθμό του λογαριασμού μας, είτε προσφέροντας χρήσιμο εξοπλισμό για τις επιχειρήσεις μας κατόπιν επικοινωνίας.

ALPHA BANK – 147 002 002 005 622
IBAN: GR59 0140 1470 1470 0200 2005 622 

Δίπλα μας στάθηκαν αρκετοί που αναγνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς και συνεργάτες μας, που έμπρακτα στηρίζουν το έργο και της δραστηριότητες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής και ελπίζουμε να συνεχίσουν να μας παρέχουν την αμέριστη υλική και ηθική συμπαράστασή τους.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε κι εσείς υποστηρικτές (χορηγοί) της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail ΕΔΩ.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist