Την Κυριακή 25/1/2026 η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής πραγματοποίησε προγραμματισμένη άσκηση Α’ Βοηθειών στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ετοιμότητας των μελών της.
Στην άσκηση συμμετείχαν συνολικά 27 μέλη της ΕΟΔΑ, τα οποία εκπαιδεύτηκαν και εξασκήθηκαν σε κρίσιμα αντικείμενα, όπως η περιποίηση τραυμάτων, οι ακινητοποιήσεις τραυματιών, η βασική και προχωρημένη υποστήριξη ζωής, καθώς και τεχνικές απεγκλωβισμού από περιορισμένο χώρο, μέσα από ρεαλιστικά σενάρια.
Η εκπαίδευση είχε στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των διασωστών, την ομαδική συνεργασία και την αποτελεσματική ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία Active Point για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεών της, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή της άσκησης.




