Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 18 , η Επιτροπή Σχεδιασμού και Επιχειρήσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής ενημερώθηκε απο το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για την ύπαρξη αγνοούμενου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Σεληνίων Σαλαμίνας
Η Ομάδα συμμετείχε στις έρευνες με 4μελές κλιμάκιο διασωστών, με δύο πιστοποιημένους δύτες και πλήρη εξοπλισμό για νυχτερινή υποβρύχια έρευνα.
Υπό τις οδηγίες του Λιμεναρχείου Σαλαμίνας, οι δύτες μετέβησαν με φουσκωτό σκάφος της Ομάδας στο σημείο που υποδείχθηκε και διενήργησαν υποβρύχια έρευνα μαζί με τους δύτες του Λιμενικού, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Την επόμενη μέρα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής με 6μελες και το φουσκωτό σκάφος της “Χρήστος Μπαρούχας” πραγματοποίησαν ξανά έρευνες στην περιοχή.
Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΕΚΣΕΔ και του Λιμεναρχείου Σαλαμίνας για την άριστη συνεργασία.